Morsø Golfklub inviterer til Ældre Sags-golf

Ældre Sagen og Dansk Golf Union har indgået et samarbejde, der sikrer, at medlemmer af Ældre Sagen kan prøve golfspillet i de lokale golfklubber, og i den anledning udbyder Morsø Golfklub et enestående tilbud, hvor medlemmer af Ældre Sagen fra de lokale afdelinger i området kan spille golf én gang om ugen i en 3 måneders periode på golfklubbens dejlige anlæg på meget favorable vilkår.

Ældre Sagen tæller over 780.000 medlemmer på landsplan og golf er den største sportsgren i landet målt på medlemmer over 25 år, med i alt ca. 152.000 medlemmer. På denne måde er der tale om et perfekt match, og i golfklubberne er over 50 % af medlemmerne typisk over 50 år med årgangene 1946 og 1947 som de største.

Golf er ideelt for ældre
Golf er den ideelle sport for ældre borgere, da den kombinerer motion med naturoplevelser, frisk luft og hyggeligt samvær, ligesom den har konkurrenceelementet i sig for dem, der har lyst til det. Samtidig kan golf spilles på tværs af generationer, køn og niveau på grund af sit unikke pointsystem.

Der er tale om en helbredsforebyggende sport, som sikrer, at ældre borgere holder sig igang, og de oplever en højere livskvalitet med nedsat risiko for livsstilssygdomme og et længere liv til følge. Alt for mange har aldrig oplevet livet i en golfklub – nok fordi golf kan opleves som en lukket sport som er vanskelig og dyr at komme i gang med. Men golf er en sport for alle uanset pengepung og behov. Morsø Golfklub udbyder forskellige typer af medlemskaber og har mange billige og strukturerede forløb, hvor du kan prøve om golf er din nye sport.

Du kan læse mere på klubbens hjemmeside.

Forfatter

Related posts

Top