Morsø Festival aflyser for anden gang

– Desværre kommer festival pladsen for andet år i træk til at stå tom.

Sådan skriver Morsø Festival i et opslag på facebook onsdag formiddag.

I opslaget uddybes det, at alle muligheder for at afvikle en festival på Outrup Stadion i år er blevet vendt og drejet. Bestyrelsen bag festivalen har i sidste ende valgt at kaste håndklædet i ringen i erkendelse af, at som restriktionerne ser ud til at blive til august bliver det umuligt at afvikle en festival på den ønskede måde.

– Vi er meget triste over det, og holder selvfølgelig en dør på klem for noget alternativt, hvis muligheden pludselig opstår, lyder det fra bestyrelsen.

Johnny Markussen fra arrangør-gruppen uddyber:

– Vi har været i dialog med Kulturministeriet og de ved intet om, hvornår og om der kommer nye retningslinjer. Som det ser ud for nuværende skal folk stå i afsnit á 500 personer, som der på ingen måde må have kontakt til hinanden. Det vil sige egne indgange, toiletter, barer og spisesteder. Det vil ikke være muligt for os at håndtere, lyder det fra Johnny Markussen.

Han gætter samtidig på, at det vil blive en træls oplevelse for Fru Jensen, at hendes veninder står i sektion A imens hun selv står i sektion D, og derfor ikke kan mødes og dele oplevelsen sammen.

– Det ville aldrig blive en “rigtig” festival på den måde. Desværre, lyder det fra en slukøret Johnny Markussen.

På festivalen skulle Hjalmer samt Dressed for Succes, The Grandfætters, Den Røde Tråd, Double Up og Poul Krebs have optrådt.

Foto: Morsø Festival

Forfatter

Related posts

Top