MorsØ FC melder helt klar til dagens SparNord Cup

MorsØ FC melder helt klar til SparNord Cup, der i søndag trækker 540 børn fordel på 111 hold til Nykøbing.

– Morten Overgård og Michael Blond (Dixi) der har haft ansvaret for MorsØ FCs del af arrangementet har meldt, at de er klar, og Spar Nord er også helt klar, lyder det fra formand Henrik Markmøller Bro.

De mindste starter allerede søndag kl. 9.00 og så spilles der hele dagen ind til kl. 17.00.

25 dommere bestående af frivillige og medarbejdere fra Spar Nord, skal stå for selve afviklingen af de over 250 kampe og der bliver ikke mange pauser.

Ud over hjælp til afvikling af kampe ,vil Spar Nord være massivt tilstede med diverse konkurrencer og andre aktiviteter, nok mest for de mindste.

Forventer 3.000 tilskuere
Der forventes alt i alt over 3000 mennesker på stadion i løbet af dagen, og de vil blive serviceret af Stadion cafeen, som bestyres af Henrik Alsøer, og han lover lidt ekstra i løbet af dagen.

Fotograf Per Beck vil også være tilstede, og vil forsøge at forevige alle børnene. Der vil blive oprettet et fotogalleri på MorsØFC.dk efterfølgende

– vi vil også afvikle en straffesparkskonkurrence dagen igennem. FCM har leveret en trailer med en masse spændende udstyr, endvidere vil der også være en fodboldfartmåler, så man kan få prøvet sit spark af, siger Henrik Markmøller Bro.

Kommunen har sørget for skiltning, så alle vil vide hvor der må/ikke må parkeres.

– Så selvom man ikke selv skal spille, er der god mening i at møde op og få en oplevelse. Vi glæder os alle i MorsØ FC til at tage imod rigtig mange mennesker, siger Henrik Markmøller Bro.

Foto : DBU

Forfatter

Related posts

Top