Morsø FC har vind i sejlene på og udenfor banen

Morsø FC har vind i sejlene på og udenfor banen. Holdet fører suverænt serie 1 i fodbold, og lørdag var cirka 50 børn og 100 voksne samlet til et afslutningsarrangement for efterårssæsonen.

Her kunne børnene forlyste sig med at lave græskarhovedet i forbindelse med Halloween, mens Morsø FC orienterede de voksne om de kommende baner og nye klubfaciliteter ved Arenaen.

I uge 42 begynder Arenaen at bygge nye klub lokaler og omklædningsfaciliteter. Og Morsø kommune er som en del af Morsø Multipark i fuld gang med etablering af de første baner, som er spilbare til august 2018. Der arbejdes også på højtryk med etablering af en ny opvisningsbane, som dog ikke vil være færdig til august, men hurtigst mulig.

– Aktiviteterne kører på højtryk, og her snart to år efter foreningens stiftelse er der sket rigtig meget. Vi nærmer os hastigt de 700 medlemmer, resultatmæssig går det også den rigtige vej måske to hold i Jyllandsserien her i efteråret, nye baner og nye klubfaciliteter er lige om hjørnet, masser af andre aktiviteteter end dem der foregår på banerne og vi har en stabil og sund økonomi, lyder det fra formand Henrik Markmøller Bro.

Forfatter

Related posts

Top