MorsØ FC har indgået ny hovedsponsoraftale

MorsØ FC har indgået en ny hovedsponsoraftale med Spar Nord og Thy-Mors Energi. Aftalen gælder for de næste to år.

– Vi er meget stolte af, at de to parter har valgt at støtte op om vores klub, det lover godt for fremtiden, siger Thomas Noppenau, formand i MorsØ FC.

Også i Spar Nord og Thy-Mors Energi er man begejstret for det nye samarbejde.

– Det koster ikke noget at sige, at vi er lokale – men det koster noget, at vise, at vi er det i praksis, og det kan vi gøre med denne aftale. Det ligger os meget på sinde i vores lokale Spar Nord afdeling at støtte op om tiltag, der kan udvikle vores egn. Vi er med denne hovedsponsoraftale og en hel række andre aftaler på Mors, i Thy og Salling med til at sikre aktivitet i lokalsamfundet, fortæller Gunner R. Jensen, afdelingsdirektør i Spar Nord.

– Også for os giver det rigtig god mening at gå ind som hovedsponsor i MorsØ FC, fordi klubben i dag har mere end 500 aktive medlemmer, hvilket gør klubben til den suverænt største inden for fodbolden på Mors. Det er en breddeidrætsklub med aktive spillere i alle aldre, og netop dét at klubben favner bredt gør det til et spændende sponsorat for os. Vi bestræber os nemlig på at støtte både elite- og breddeidrætten her i vores lokalområde, fortæller Lars Peter Christiansen, adm. direktør i Thy Mors Energi.

Parterne ser nu frem til et nyt og godt konstruktivt samarbejde i det nydannede trekløver – eller et stærkt hold, som man nok rettere ville sige i sportens verden.

Forfatter

Related posts

Top