MorsØ FC forventer kæmpe rykind til Spar Nord Cup 2017

Der forventes op mod 100 hold og dermed over 800 deltagere til årets Spar Nord Cup i fodbold, som i år bliver med MorsØ FC, som arrangør på banerne ved Nykøbing stadion. Klubben forventer over 3.000 tilskuere.

– Det er meget glædeligt, at vi får dette arrangement til Mors, med den aktivitet og omsætning et sådan stævne uden tvivl vil tilføre øen og samtidig være med til at markedsføre egnen overfor den omkringliggende befolkning, siger Henrik Markmøller Bro, der er formand for MorsØ FC.

Aftalen om at holde stævnet på Mors er kommet i stand, som en udløber af hovedsponsoraftalen mellem Spar Nord og MorsØ FC.

– Det er en fornøjelse, at have en samarbejdspartner, der ligefrem serverer et stævne for os, med markedsføring, præmier og hvad der ellers hører til. Vi er meget glade for et sådant proaktivt tiltag, konstaterer Henrik Markmøller Bro.

I MorsØ FC er opgaven lagt i hænderne på tovholderne Michael Blond Nielsen og Morten Overgaard.

– En stor opgave, som de fortjener stor ros for, at have påtaget sig, siger Henrik Markmøller Bro.

Spar Nord glæder sig over flyvende start for MorsØ FC
Hos Spar Nord er der også stor tilfredshed med hovedsponsoraftalen med MorsØ FC.

– Det er to ting, som vi især glæder os over. Først og fremmest at MorsØ FC har fået en flyvende start, med mange nye medlemmer og en fin økonomi. Dernæst er vi stolte over, at vi i samarbejde med Interfjord, har fundet en løsning, hvor vi løfter opgaven, som hovedsponsor, i fællesskab. Det er en fornøjelse at have med at gøre, siger afdelingsdirektør Gunner R. Jensen , Spar Nord Nykøbing

Historien om Spar Nord Cup startede for 18 år siden i Skive området med basis i det gamle Sparbank, som siden er blevet en del af Spar Nord. Der spilles i rækkerne U5 til U10. Det har gennem alle årene være en rigtig hyggedag, hvor forældre, bedsteforældre og øvrige familiemedlemmer bakker op om de unge deltagere, med deres tilstedeværelse på sidelinjen.

Tilmeldingen til dette års udgave af Spar Nord cup er netop åben og kan ske ved henvendelse til egen klubs fodboldudvalg, der allerede har modtaget indbydelsen til at deltage.

Spar Nord Cup afvikles den 18. juni i Nykøbing.

Forfatter

Related posts

Top