Morsø Erhvervsråd har fordoblet antallet af medlemmer

Medlemmerne bliver stadig flere hos Morsø Erhvervsråd og er medlemstallet er nu vokset til det største antal siden 1964, hvor erhvervsrådet blev etableret.

– I 2016 var vi 124 medlemmer og er nu oppe på 308, så det er mere end fordobling, siger Per Søndergaard, direktør for Morsø Erhvervsråd.

Ny kurs
I 2016 blev det politisk besluttet i Morsø Kommune at styrke den erhvervsfremmende indsats overfor de lokale virksomheder og iværksættere. I forbindelse med den nye kurs fik erhvervsrådet kortlagt og analyseret, hvad virksomhederne på Mors efterspurgte. Noget man efterfølgende har tilpasset sig efter.

Per Søndergaard mener, at dette er en af årsagerne til, den store stigning i antallet af medlemmer.

I kortlægningen fremgik bl.a. et stort ønske om netværk for øens virksomheder. I dag faciliterer erhvervsrådet således flere netværk, som blandt andet består af netværk for ejerledere og et marketingnetværk.

Med 14 arrangementer i kalenderen for 2. halvår af 2019, arbejdes der også fokuseret med mange varierede tilbud til virksomheder.

Udover erhvervsservice har Morsø Erhvervsråd også fokus på erhvervslivets rammebetingelser, og er derfor også aktiv indenfor erhvervsudvikling og erhvervspolitik som for eksempel forbedret infrastruktur og tiltrækning af arbejdskraft.

Foto: Morsø Erhvervsråd

Forfatter

Related posts

Top