Morsø Cykelklub forlænger sponsoraftale med Spar Nord

Der er glæde i Morsø Cykelklub, hvor man netop har forlænget aftalen med sin hvoedsponsor : Spar Nord.

– Morsø Cykelklub var en af de første klubber, der sikrede sig en sponsoraftale efter Fjordbankens krak. Vi fandt ret hurtigt overens med SPAR NORD (daværende Sparbank) om en aftale og det har været en positiv oplevelse lige fra dag et. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og derfor har vi også sagt ja til at forlænge sponsoraftalen i en ny periode, siger Per Mikkelsen, formand for Morsø Cykelklub.

En klub i fremgang
Morsø Cykelklub er blandt den del af øens klubber, der oplever stor medlemstilgang i disse år. Flere og flere vælger cykelsporten, som et godt supplement til at holde formen i orden.

Hvor modne mandlige landevejsmotionister tidligere udgjorde størstedelen af medlemmerne, er der nu stor tilgang af kvinder og ungdomsryttere.

Per Mikkelsen fremhæver, at mountainbike afdelingen efterhånden er større end landevejsafdelingen. Med mountainbikeryttere i eliteklasserne gør Morsø Cykelklub sig også gældende på konkurrenceniveau.

– Med baggrund i væksten indenfor mountainbike har klubben sat sig i spidsen for udviklingsprojekter, hvor der laves aftaler med skovejerne om attraktive trænings- og løbsforhold i de lokale skove; til gavn for lokalsamfundet og turismen på Mors, siger Per Mikkelsen.

Lokalt samarbejde
I Spar Nord er der også tilfredshed med forlængelsen af aftalen.

– Vi er meget tilfredse med at kunne forlænge denne aftale, der samtidig er et godt bevis på, at vi ikke bare gav en pose penge i starten af vores etablering på Mors. Det er vigtigt at fastslå, at vi støtter op og er vedholdende, så vi også er med på den lange bane. Aftalen med Morsø Cykelklub er rigtig god for os, idet klubbens værdier ligner vores værdier i Banken. Det handler om at være hurtig på den korte bane og vedholdende på den lange bane. Det er jo lige netop sådan, vi ønsker at blive omtalt og dermed være en af øens førende pengeinstitutter, siger afdelingsdirektør Gunner R. Jensen fra Spar Nord Nykøbing.

Foto : Jesper Hyldig fra Morsø Cykelklub og Gunner R. Jensen fra Spar Nord

Forfatter

Related posts

Top