Morslands Historiske Museum skal have ny leder

Stillingen som leder for Morslands Historiske Museum bliver ledig fra 1. november 2014. Her fratræder nuværende direktør, Brian Wiborg, idet han her tiltræder som ny museumschef ved Viborg Museum.

– Årsagen til mit jobskifte er, at det har slidt hårdt på hjemmefronten med den lange afstand og fraværet siden 1. januar 2013. Det er ikke lykkedes os at få solgt vores hus i Horsens. Vi satte det til salg i sommeren 2013, og i april i år gav vi mægleren frit lejde til at sælge det til den pris, hun kunne opnå. Alligevel skete der ikke noget afgørende. Så efter sommerferien kunne jeg godt mærke, at jeg var nødt til at tage en svær beslutning, hvis en anden spændende jobmulighed dukkede op på et eller andet tidspunkt. At det sker så hurtigt, havde jeg ikke lige regnet med, siger Brian Wiborg og fortsætter:

– Det er svært at opgive et job og et sted, som har betydet enormt meget for mig. Selvom jeg egentlig ikke har været her så længe, så har jeg fået både Mors og museet ind under huden. Vi har fået sat en utrolig spændende proces i gang på museet, og den ville jeg gerne have fulgt til ende. Men når man kan mærke, at det sker på bekostning af familien, så må man prioritere, fortæller Brian Wiborg.

Bestyrelsen for museet har konstitueret museumsinspektør Anders Have Espersen og administrator Henny Holm som ledere af museet, indtil en ny er ansat.

Forfatter

Related posts

Top