Morsingboere på rejse til fremtidens Mors

Sammen med fremtidsforsker Anne-Marie Dahl inviterer Morsø Kommune og JCI Mors alle morsingboere ud på en rejse i fremtiden for at se på mulighederne for Mors.

Aftenen byder på indsigt i fremtidens globale og lokale megatrends samt på idéudvikling mellem borgere, virksomheder, foreninger og kommunen. Fokus for aftenen er et kig ind i krystalkuglen og konkret sparring om, hvordan vi sammen former fremtiden for Mors.

Tiltaget er en del af det regionale initiativ ”Hvad nu Nordjylland?”, hvor alle borgere i de 11 nordjyske kommuner samtidig diskuterer udvikling og potentialer for at finde løsninger og initiativer i et Nordjylland, som er under forandring.

På Mors har vi valgt at kickstarte dialogen ved at invitere fremtidsforsker Anne-Marie Dahl til at fortælle om fremtidens tendenser og samtidig være med til at åbne op for debatten med spørgsmål som:

– Hvad virker i fremtiden?
– Hvordan skal der til for at tiltrække og fastholde borgere og virksomheder i fremtiden?
– Hvordan kan det frivillige foreningsliv organiseres i fremtiden?
– Hvad kan vi gøre for at bidrage til en positiv udvikling på Mors?
– Hvilke gode tiltag, kan vi være med til at sætte i gang?

Hans Ejnar Bertelsen
.
– Vi håber, at arrangementet giver inspiration og viden til at fokusere på mulighederne for Mors. For vi har masser af potentiale, og det skal vi være fælles om at udnytte. Så jeg vil opfordre alle virksomheder, foreninger og borgere til at møde talstærkt op, så vi sammen kan fokusere på fremtidens Mors, fortæller Borgmester Hans Ejner Bertelsen.

Program:
19:00 Velkomsttale v/borgmester Hans Ejner Bertelsen
19:15 Oplæg – del 1: Megatrends i fremtiden v/fremtidsforsker Anne-Marie Dahl
19:45 Dialog: Hvilke muligheder giver de forskellige megatrends os på Mors?
20:00 Oplæg – del 2: Hvad virker i fremtiden? 20:30 Dialog: Hvad kan vi selv gøre for at skabe udvikling? Sparring på ideer og potentialer
21:00 Fremlæggelse og fælles dialog
21:30 Tak for i aften

Arrangementet er gratis og foregår torsdag d. 7. maj kl. 19 i Musikværket. Der kræves ikke tilmelding. Samarbejdspartner på arrangementet er den frivillige forening JCI Mors, som medvirker til den praktiske facilitering af borgermødet – bl.a. som referenter, og som sponsor af kage til kaffen.

Forfatter

Related posts

Top