Morsingbo vandt DM i Champagnesabling

Det blev morsingboen Johann Brodersen, der løb med DM i Champagnesabling, mens Jesper Knudsen endnu en gang vandt DM i Østersåbning i forbindelse med lørdagens Østers- & Muslingepremiere i Nykøbing.

Johann Brodersen er udlært på Hotel Limfjorden i Thisted og har været blandt andet været tjener på Ruths Hotel og Brøndums Hotel i Skagen og arbejder i dag på Hotel Royal i Aarhus.

– jeg er rigtig, rigtig glad. Jeg havde ikke regnet med det og er nok en af de eneste deltagere, der ikke har trænet særligt meget. Fordi jeg har startet på nyt arbejde og har brugt tid på det, fortalte en glad Johann Brodersen efter sejren.

Men hvorfor champagnesabling ?

–  der er jo stadigvæk en del af de gamle tjenerarbejde, og det er synd, at det ikke stadigvæk kommer frem og det er en af de ting, jeg lægger vægt på også på Hotel Royal i Aarhus, som jeg arbejder på at vi får det mere frem i det daglige. Nu har vi åbent nytårsaften, så hvorfor ikke bruge den nye champagnesabel ved den lejlighed, lyder det fra Johann Brodersen.

Johann Brodersen vandt med 522 point foran Christinna Kaasing, der fik 567 point og Markus Grahl Weimert med 681 point. Når den person med det laveste antal point vinder, er der fordi point systemet er bygget op med strafpoint. Jo flere strafpoint – jo dårligere placering.

Johann Brodersen vandt iøvrigt også den indledende runde – og også med Christinna Kassing på andenpladsen og Markus Grahl Weimert  på trediepladsen.

Udover fik Christinna Kaasing en særpris for bedste stil og Johann Brodersen for hurtigste tid.

Forfatter

Related posts

Top