Morsingbo skal stå i spidsen for Bygma i Thisted

Det bliver den 42-årige morsingbo Søren Bech Rasmussen, som kommer til at stå i spidsen for Bygma’s kommende trælast og logistikcenter, som skal opføres i Thisted.

Han kommer fra en stilling som salgschef i XL Byg Tømmergaarden i Nykøbing, hvor han har været ansat i 23 år.

Selvom den nye forretning først forventes færdigbygget om et års tid, starter den nye direktør allerede nu i Bygma; i første omgang med fysisk placering i Bygma Viborg.

De primære opgaver lige nu bliver at sætte holdet, udbygge kundeportefølje og kendskabsgrad og at indgå i byggeriets projektgruppe, så alt er klart til drift når den nye, flotte proff-forretning slår dørene op.

Personlighed, lokalkendskab og vilje
Udover en værdifuld erfaring med salg af byggematerialer, kommer Søren Bech Rasmussen med et solidt afsæt for ledelse.

– Jeg kender vigtigheden af at sammensætte det rigtige hold, hvor kompetencer både spiller sammen og komplementerer hinanden, siger Søren Bech Rasmussen i en pressemeddelelse.

– I rekrutteringen af de 20-25 nye medarbejdere, vil jeg lægge stor vægt på deres personlighed, lokalkendskab og vilje, fortsætter han.

I Bygma glæder regionsdirektør Hans Andersen sig over, at have få en erfaren og ikke mindst lokalkendt brancheprofil med på holdet:

– Vi har en travl og vigtig tid foran os med etablering og opbygning af det helt nye trælast- og logistikcenter. Jeg har tillid til at Søren, med sit kendskab til lokalområdet og byggematerialebranchen, er den rette til opgaven.

Flytter ind på byggepladsen
Søren Bech Rasmussen glæder sig til at komme i gang med arbejdet, og afslører, at han flytter ind på byggepladsen på Bødkervej 16 så hurtigt det overhovedet kan lade sig gøre:

– Så snart der et muligt, rykker jeg kontoret ind i en skurvogn på pladsen. Det er også her mine medarbejdere kommer til at operere indtil forretningen er bygget færdig.

Søren Bech Rasmussen bor på en nedlagt landbrugsejendom uden for Nykøbing sammen med sin kone Randi og sønnerne Valdemar og Viktor på 8 og 12 år. Fritiden går med jagt og natur og med at følge børnene til og fra fritidsaktiviteter.

Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.400 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden.

Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer. Bygma Gruppen omsatte i 2019 for 8,4 mia. DKK.

LÆS OGSÅ:

Bygma åbner tømmerhandel- og logistikcenter i Thy

 

Forfatter
Top