Morsingbo skal stå i spidsen for Biltema i Thisted

Det bliver den 48-årige Michael Navndrup fra Øster Jølby på Mors, der skal stå i spidsen for Biltemas nye varehus i Thisted.

Han blev ansat som varehuschef den 1. november, og selvom varehuset endnu ikke er færdigbygget er der masser af opgaver, der skal tages hånd om fra hjemmekontoret.

– Der er rigtig mange ender der skal nå sammen, inden vi rykker ind i varehuset i slutningen af januar, fortæller han og nævner opgaver som rekruttering af personale, bestilling af diverse inventar og varer samt en masse andre praktiske ting.

Inden varehuset står klar til at slå dørene op for kunderne skal der først nogle varer på hylderne. Med hjælp fra 50 mænd og kvinder forventer Michael Navndrup, at man i løbet af 14 dage -hvis der arbejdes fra morgen til sen aften – vil være på plads med lager, inventar, møbler og varer.

Fortid i B&O
Michael Navndrup har en fortid i Bang & Olufsen. I næste tre år var han indehaver af en B&O-forretning i Slagelse. I 2010 startede han som butikschef i Expert i Skive og Thisted, og startede tre år senere som butikschef i Lidl i Nykøbing, Skive og Thisted.

I efteråret 2016 rykkede han videre til Jem og Fix-kæden, hvor han indstil november i år var chef for gør-det-selv-butikkerne i Nykøbing, Hurup og Thisted.

Michael Navndrup forventer, at det nye Biltema-varehus kan bidrage til den positive udvikling af Thisted, hvor flere og flere detailkæder kommer til. Senest har Elgiganten meldt sin ankomst.

– Udover det kan vi bridrage med en ny arbejdsplads for 20-30 medarbejdere – med et varehus med plads til hele familien, hvor høj kvalitet og lav pris kendetegner vores brede varesortiment. Derudover en stor café, med en lys og hyggelig atmosfære, fortæller Michael Navndrup.

Varehuset i Thisted bliver på 6.600 kvadratmeter og bliver dermed et af landet største Biltema’er.

LÆS OGSÅ:

Elgiganten åbner i Thisted

 

Forfatter

Related posts

Top