Morsingbo giver gode råd på hjemmebane

I små som store organisationer er arbejdsglæden det afgørende element for, hvorvidt tingene lykkes. Men hvad kræver det i grunden? Og hvem har ansvaret? Hvorfor lykkes nogle organisationer, mens andre dumper i stor stil, når forudsætningerne er de samme?

Det er nogle af de spørgsmål Mogens Kristensen vil forsøge at give svar på, når han giver foredraget ”Der burde være noget i grundloven om, at det skal være sjovt at gå på arbejde!” i SKF i Hvidberg fredag den 20. februar.

Mogens Kristensen, morsingbo, født og opvokset i Ørding, har i sit eget arbejdsliv prøvet at være ansat såvel som filetskærer på en fiskefabrik – og fungeret som øverste chef for mere end 3.500 medarbejdere. I foredraget kommer han ind på, hvad der skal til for at få arbejdsglæden frem i enhver organisation, uanset størrelsen og om den er offentlig eller privat!

Efter foredraget er der ølsmagning af belgisk øl, som Mogens Kristensen også står for, så det er en alsidig herre, som vi får besøg af.

– arrangementet afvikles eksklusivt for medlemmer af VestMors Erhvervsforum og vi håber, at den viden og de erfaringer, som Mogens Kristensen besidder, kan bringes ud til vores medlemmer. Arrangementet er første medlemsarrangement i 2015 og vi håber på stor opbakning fra medlemmerne, siger formand Arne Søndergaard.

Forfatter

Related posts

Top