Morsingbo gemte sig på bagsædet da politiet standsede ham for anden gang

Den kloge narrer den mindre kloge.

Sådan synes en 31-årig mand fra Nykøbing at have tænkt natten til onsdag, da han to gange inden for halvanden time gjorde sig uheldigt bemærket over for politiet.

På Nr. Noulevard i Skive blev han i en Toyota Corolla standset første gang. Her blev han sigtet for ikke at have erhvervet sig et dansk kørekort. Det skriver Skive Folkeblad.

Manden blev derfor bedt om at lade bilen stå.

Halvanden times tid senere mødte patruljen to modkørende biler på Brovej i Roslev. Den ene var en Ford Focus og den anden var den Toyota, som var blevet standset i Skive tidligere. Toyota’en blev bragt til standsning igen. Denne gang blev den ført af en kammerat til den 31-årige:

– Han kunne fremvise et kørekort, og så tænkte patruljen hurtigt. De satte efter den anden bil, og den blev også stoppet lidt senere, fortæller politiassistent ved lokalpolitiet i Skive Niels Bach til folkebladet.

Gemte sig på bagsædet
I Ford’en sad ganske som mistænkt den 31-årige mand, som var kravlet om på bagsædet.

– Der var ikke andre personer i bilen eller omkring bilen. Derfor blev han igen sigtet for at køre bil uden at have ret til det, siger Niels Bach.

Den 31-årige erkendte at have kørt bilen, som i øvrigt er ejet af den mand, som i anden omgang blev standset i Toyota’en. Han er derfor blevet sigtet for at have overladt bilen til en person uden kørekort.

Foto: Kim Matthäi Leland

Forfatter

Related posts

Top