Mors viser sig frem på stor feriemesse

VisitMors og Morsø Turistbureau er igen i år at finde på den store feriemesse, Ferie For Alle i Herning, der i år afvikles i perioden 23.2 – 25.2.

Mange repræsentanter fra turisterhvervet på Mors bliver repræsenteret på standen i Danmarkshallen. Gæsterne har fredag mulighed for at møde Anne Mette Balle fra Morsø Golfklub og Gitte Haugstrup fra Morsø Camping, lørdag Erling Christensen fra Museum Mors, søndag Hans Larsen fra Morsø Traktormuseum, Karin Nielsen fra Jesperhus er klar dagligt på standen fra kl. 11.00 – 15.30. Hugo og Rita er naturligvis også med.

Birgitte Jensen og turistchef Bente Kristensen fra Morsø Turistbureau er de ansvarlige og er at finde på standen alle dage i messens åbningstider.

Mange aktiviteter på standen
Der vil være masser af aktiviteter for hele familien på standen. Eksempelvis uddeler repræsentanter fra Skaldyrsfestivalen muslingesmagsprøver dagligt mellem kl. 11.00 – 13.00

Hugo og Rita fra Jesperhus uddeler dagligt krammer og skriver autografer kl. 12.30 & 14.30

Der uddeles også små smagsprøver fra Thisted Bryghus.

På standen er indrettet en lille butik, hvor vi sælger lokale produkter fra Mors, eksempelvis kan nævnes honning, sennep, snaps, øl, rapsolie og pesto.

 

 

Forfatter

Related posts

Top