Mors-virksomhed fortsætter sponsorat af talenter

KPK Døre og Vinduer er igen i år med som sponsor for både bygningssnedkerne og tømrerne til DM i Skills, der i år løber af stablen i Næstved fra den 4. – 6. april 2019. Sponsoratet er en del af virksomhedens mission om at understøtte det gode, danske håndværk.

Hos KPK Døre og Vinduer tror man på, at DM i Skills -hvor omkring 300 lærlinge og elever fra 43 forskellige fag dyster om at blive danmarksmestre- er medvirkende til, at Danmark får endnu flere dygtige håndværkere i fremtiden:

– Vi er glade for endnu en gang at støtte op om det gode, danske håndværk, der netop er så afgørende for en virksomhed som vores, som producerer i Danmark. Det er de unge talenter, der skal bære vores branches fremtid, og vi ser DM i Skills som et godt initiativ, der er med til at motivere og inspirere flere unge til at vælge en håndværksfaglig uddannelse, fortæller KPK Døre og Vinduers salgschef Peter Bechmann.

I midten bygningssnedker Justian Raahauge, som KPK Døre & Vinduer sponsorerede ved EuroSkills 2018. Til venstre ses vindueskonsulent Peter Rødtjer og til højre ses salgschef Peter Bechmann – begge fra KPK Døre & Vinduer.

En af dem, der særligt sætter pris på støtten, er faglærer og talenttræner Peter Hansen. Han er en af ildsjælene bag DM i Skills og har siden 2013 har været med til at udvikle talenter inden for snedkerfaget på Roskilde Tekniske Skole – heriblandt to af dette års deltagere inden for bygningssnedkerfaget Tobias Hansen og Steffen Slott:

– DM i Skills er noget helt særligt, der er med til at gøre en forskel for erhvervsuddannelserne i Danmark. Deltagerne er utroligt ambitiøse og træner fra tidlig morgen til efter fyraften, i weekender og i ferier. Konkurrenceaspektet driver dem, hvilket både er med til at hæve deres eget faglige niveau og forbedre niveauet blandt de øvrige lærlinge på de forskellige uddannelser, siger Peter Hansen og fortsætter:

– Jeg har mødt mange unge, der har haft det svært i skolen, hvor de følte sig usynlige. Til DM i Skills er formålet dog ikke at gå i skole, men at blive dygtigere, og de samme unge mennesker oplever derfor, at de har en styrke i og med, at de er vant til at kæmpe for at opnå resultater og ikke giver op. Konkurrencen bliver således motiverende – også for lærerne, som bliver nødt til at oppe sig yderligere på det faglige niveau.

Udover DM i Skills har KPK Døre og Vinduer desuden været sponsor for flere danske deltagere ved både EuroSkills og WorldSkills, som er henholdsvis europamesterskabet og verdensmesterskabet i de forskellige håndværk på erhvervsuddannelserne.

Forfatter

Related posts

Top