Mors-Thy tabte til Sønderjyske i tæt opgør

Efter en tæt kamp tabte Mors-Thy Håndbold torsdag aften på udebane til Sønderjyske 26-24.

Nederlaget betyder, at Mors-Thy nu ligger på 9. pladsen med 10 point – 2 point fra slutspilspladserne.

Sønderjyske kom foran i første halvlegs indledning og førte 9-5 efter et kvarter, men hjemmeholdet satte føringen over styr i første halvleg. Mors-Thy halede ind på sønderjyderne, og gæsterne kunne gå til pause med en ganske imponerende føring på 13-11.

I anden halvleg lod målene vente på sig for Mors-Thy Håndbold, og gæsternes første scoring kom først seks minutter efter pausen, da Lasse Pedersen fra fløjen udlignede til 14-14.

Anden halvleg blev en tæt omgang, hvor spillet og scoringerne bølgede frem og tilbage.

Med fem minutter tilbage udlignede Mors-Thy til 24-24 og kunne tillade sig at drømme om point, men i løbet af det sidste minut scorede Sønderjyske to gange og sikrede sig dermed sejren på 26-24.