Mors-Thy tabte klart i Fredericia

Mors-Thy Håndbold har mere end almindeligt svært ved at vinde en ligakamp i denne sæson.

Lørdag eftermiddag blev det til et nederlag på udebane mod Fredercia, som dermed fik revanche for nederlaget i pokalkvartfinalen i tirsdags.

Fredericia vandt lørdagens kamp med 35-29.

Allerede i første halvleg viste hjemmeholdet, at de havde tænkt sig at give alt hvad de havde. Bortset fra ved stillingen 2-2, 11-11 og 13-13 var Fredericia hele tiden foran – og flere gange med både tre og fire mål.

Mors-Thy gik til pause bagud 19-15.

I anden halvleg fortsatte Fredericia i teten, og øgede hurtigt forspringet til gæsterne med yderligere to mål.

Gæsterne var ved flere lejligheder foran med 7 mål. Forspringet var sågar på hele 8 mål første gang ved stillingen 30-22 med godt 10 minutter tilbage af kampen.

Mors-Thy Håndbold formåede aldrig at lukke hullet.

Nordvestjyderne har kun vundet en enkelt ligakamp i denne sæson, og er derfor at finde i den meget kedelige ende af tabellen sammen med Nordsjælland.