Mors-Thy tabte igen det hele på gulvet i anden halvleg

For anden kamp i træk tabte Mors-Thy Håndbold torsdag aften, og for anden kamp i træk blev sejren tabt på gulvet i anden halvleg.

På hjemmebane vandt Skanderborg Håndbold 27-24.

Mors-Thy Håndbold kom flyvende fra start i opgøret, og med en storspillende Rasmus Bech i målet skulle der gå mere end et kvarter før hjemmeholdet havde scoret sine første tre mål.

Mors-Thy Håndbold gik til pause foran 14-9. Men så gik det galt.

Skanderborg Håndbold startede anden halvleg med nogle hurtigere scoringer. 8 minutter inde i anden halvleg kom der igen balance i regnskabet ved stillingen 17-17, og derfra så hjemmeholdet sig ikke tilbage.

Mors-Thy Håndbold ligger nummer 12 i tabellen 10 point foran TMS Ringested, der ligger lige over nedryknigstregen.

Næste kamp for Mors-Thy Håndbolds vedkommende spilles tirsdag den 2. marts mod hjemmebane i Nykøbing mod Fredericia.

Arkivfoto: Mors-Thy Håndbold