Mors-Thy-profil før GOG-brag: – Vi kan spille frit

Alt imens det støjer en smule i kulissen, både i forhold til sidste uges fyring af sportsdirektør Henrik Hedegaard, og de seneste dages rygter der sender cheftræner Jonas Wille til svensk håndbold, forbereder truppen i Mors-Thy Håndbold sig på en svær udekamp i aften.

Hjemme på Sydfyn står førerholdet i den danske herreliga fra GOG klar til at tage imod – og det er en frygtindgydende modstander der tager imod.

Sølle syv point har GOG sat til indtil videre i denne sæson. Samtidig råder sydfynboerne over ligaens topscorer, VM-guldvinderen Emil Jakobsen, der har scoret imponerende 158 mål denne sæson.

Mors-Thy Håndbold kæmper for at holde liv i den teoretiske mulighed for at nå slutspillet.

– Et kig på tabellen siger, at der venter os en opgave af de større i morgen (fredag aften, red.), og kigger vi på deres mandskab, så ser det også ret frygtindgydende ud, men jeg tror på, at vi kan udfordre GOG, siger Mors-Thy Håndbolds venstre back Kasper Lindgren til klubbens hjemmeside.

– Vi kan tage derned og spille frit, og jeg tror, at vi har fået forløst noget selvtillidsmæssigt i truppen med vores sejr over Fredericia HK tidligere på ugen, fortsætter han og tilføjer:

– Men vi skal også præstere, for det er et rigtigt godt hold, som har mange strenge at spille på. De er skarpe over de hele, og vi skal spille disciplineret og sørge for ikke at blive rendt over ende af deres sindssygt gode kontrafase. Det er blot en af mange forskellige kompetencer, som vi skal forsøge at dæmme op for, slutter Kasper Lindgren.

Der er kampstart i aften kl. 19.30.

Arkivfoto: HP Wille Photography/Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top