Mors-Thy henter stregspiller med europæisk erfaring

Tilbage i december meddelte Allan Toft Hansen, at han efter 8 sæsoner i Mors-Thy Håndbold havde valgt at søge nye græsgange efter denne sæson. Til sommer kommer han til at tørne ud for Skanderborg Håndbold.

Nu kan Mors-Thy Håndbold så præsentere afløseren på stregen. Fra den 1. juli begynder den 24-årige svensker Axel Franzén i klubben. Han kommer fra Alingsås HK, hvor han er i gang med lidt af en fantom-sæson med 73 mål på 82 afslutninger i 20 kampe.

Mors-Thy Håndbolds sportsdirektør, Henrik Hedegaard, glæder sig over tilgangen til Mors-Thy Håndbold.

– I løbet af de sidste tre sæsoner har Axel Franzén etableret sig som en af de allerbedste stregspillere i den svenske liga. I indeværende sæson har han også fået sit gennembrud på europæisk niveau med flere gode præstationer i European League mod gode hold som blandt andet Magdeburg og Montpellier.

Genforenes med cheftræneren
Axel Franzén glæder sig til Mors-Thy Håndbold:

– Det var meget tillokkende, da Jonas Wille (cheftræner for Mors-Thy Håndbold, red.) kontaktede mig og viste interesse for at få mig til Danmark og Mors-Thy Håndbold. Jeg har tidligere haft fornøjelsen af Jonas i Skövde IK, og han er en fantastisk træner, som er skarp på udvikling af sine spillere, og det er en af de ting, jeg søger, siger Axel Franzén.

– Den danske liga er et skridt op i forhold til den svenske, og jeg ser frem til at spille med bedre spillere og mod bedre hold – det er sådan man udvikler sig og bliver bedre. Jeg vil gerne være med til at gøre Mors-Thy Håndbold til et etableret slutspilshold, lyder det fra Axel Franzén.

Axel Franzén og Mors-Thy Håndbold har indgået en toårig aftale.

Forfatter

Related posts

Top