Mors-Thy Håndbold udlejer Niclas Søvsø

Mors-Thy Håndbold og Lemvig-Thyborøn Håndbold har lavet en aftale der gør, at den unge skudstærke venstreback spiller for Lemvig-Thyborøn Håndbold i sæsonen 15-16, dog med option på at Mors-Thy Håndbold kan hente Niclas tilbage i tilfælde af længevarende skader i truppen.

Niclas er en ung spiller der har fået hele sin håndboldopvækst i HF Mors og som i de sidste to sæsoner har været inde omkring ligaholdet, inden det var planen at han i denne sæson skulle være en del af truppen.

– Jeg synes det er en win-win situation for alle tre parter I denne aftale. For Mors-Thy Håndbold giver det mulighed for at få at se hvor langt Niclas er i sin udvikling, og vi vil følge ham tæt i kampene for Lemvig-Thyborøn, ligesom Niclas fortsat jævnligt skal træne med i Mors-Thy Håndbold. Derudover viser dette også at vi værner om vores unge mennesker som bruger og har brugt rigtig mange timer i træningslokalet i mange år. Da udsigten til spilletid for Niclas blev længere med tilgangen af Marcus Mørk, var det oplagt at se om han kunne komme ud og prøve sig af på det spillemæssige niveau der ligger mellem 2. div. holdet og ligaholdet i Mors-Thy Håndbold. At det så lige bliver til Lemvig-Thyborøn gør det hele endnu mere interessant for Mors-Thy Håndbold og ikke mindst for Niclas, der kommer til at dele plads med bl.a. Heino Holm Knudsen. Vi glæder os over aftalen og det gode samarbejde med Lemvig-Thyborøn Håndbold, og drømmescenariet for os er at Niclas får en rigtig god sæson i Lemvig og så kan vende tilbage til Mors-Thy Håndbold og spilletid på ligaholdet. Det at sende unge spillere ud og prøve sig af i 1. Division, er noget vi har gået og snakket om længe og er faktisk noget af det vi håber på kan blive en succes, siger Talentchef Lars S. Nielsen.

I Lemvig-Thyborøn Håndbold er man også glade for aftalen.

– Vi stod og manglede en spiller til at dække bagspilspladserne venstre back og/eller playmaker og da vi har fulgt Niclas’ udvikling de seneste år, tog vi kontakt da Mors-Thy Håndbold hentede Marcus Mørk tilbage. Vi har derefter haft en god dialog med Mors-Thy Håndbold og fået strikket en aftale sammen der er fornuftig for alle parter. Vi synes, at Niclas passer rigtig godt ind i den måde vi gerne vil spille håndbold på, og med hans unge alder passer han fint ind på vores i forvejen unge hold. Vi glæder os til at se Niclas i den røde trøje, og vi er sikre på at vi kan være med til at skubbe ham i den rigtige retning udviklingsmæssigt i den kommende sæson, siger Direktør i Lemvig-Thyborøn, Troels Banggaard.

Niclas Søvsø glæder sig til at spille i 1. division.

– Jeg er glad for at få muligheden for at prøve mig selv af i 1. Division hos Lemvig-Thyborøn. Det bliver spændende at prøve noget nyt og kampmæssigt gå et step op i forhold til 2. Division i Mors-Thy Håndbold. Jeg glæder mig meget til at spille i 1. division, og jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at få masser spilletid og forhåbentlig succes til holdet. Jeg vil gerne takke Mors-Thy Håndbold for at give mig denne mulighed og jeg håber det vil være med til at udvikle mig til på sigt at blive ligaspiller, siger Niclas Søvsø

Forfatter

Related posts

Top