Mors-Thy Håndbold træder i karakter

Forrige weekends sejr over BSV blev lørdag fulgt op af endnu en over Skanderborg Håndbold.

Sejren på 25-28 over hjemmeholdet i Morten Mørup hallen i Skanderborg efter en MTH-føring på 12-13 ved pausen, giver en 11.plads lige under slutspilspladserne.

– det var et skridt videre på vejen til slutspillet. Vi er naturligvis glade for sejren, men pt. er det én kamp ad gangen, og vi har en ny finale der venter på fredag (og en på tirsdag i landspokalturneringen, red.), og så længe der stadig er en mulighed, så går vi helhjertet efter den! Derfor vil jeg også gerne allerede nu opfordre folk til at få købt billet til kampen mod Lemvig-Thyborøn – vi skal have fuld ild på Bette Balkan på fredag, sagde Asbjørn Madsen efter kampen.

Træner Jan Paulsen var tilfreds med sit holds indsats.

– Der er stor forskel på at spille på udebane og hjemmebane. Når vi spiller ude er det dyder som gedigent håndværk og en ydmyg tilgang til tingene, der tæller – og dét udviser drengene i den grad i dag. Jeg er glad for, at vi formår at følge op på den progressive fremgang i vores spil siden VM-pausen – jeg synes at vi bliver bedre og bedre, og så er spillernes indstilling og attitude god, det skal de have ros for, sagde træner Jan Paulsen.

Dermed er der lagt op til et brag af en kamp, når der fløjes op til lokalopgør mod Lemvig-Thyborøn på fredag kl. 19.30 i Jyske Bank Arena Mors.

Forfatter

Related posts

Top