Mors-Thy Håndbold tabte til Lemvig-Thyborøn

Efter to kampe uden nederlag måtte Mors-Thy Håndbold mandag aften atter forlade en ligakamp uden point.

På udebane mod Lemvig-Thyborøn Håndbold tabte Mors-Thy 31-30.

I starten af første halvleg spillede holdene mere eller mindre lige op med hinanden. Det lykkedes for hjemmeholdet at slå et lille hold, og Mors-Thy Håndbold kom for første gang i kampen bagud med fire mål ved stillingen 12-8.

Hjemmeholdets forspring blev dog halveret frem mod slutningen af første halvleg, der endte 17-15.

Lemvig-Thyborøn Håndbold kom bedst ud til anden halvleg, og bragte sig en overgang foran med 5 mål. Men så begyndte Mors-Thy Håndbold at lægge an til et comeback.

Med ganske kort tid tilbage af kampen fik Mors-Thy Håndbold reduceret til 30-29 – men comebacket udeblev, og Lemvig-Thyborøn Håndbold vandt kampen.

Mors-Thy Håndbold ligger nummer 12 i tabellen med 7 point for 12 kampe.