Mors-Thy Håndbold spiller sig i Final 4

Mors-Thy Håndbold spillede sig tirsdag aften videre til pokalturneringens Final 4-stævne.

På udebane i Fredericia vandt nordvestjyderne 34-28 efter en pauseføring på 16-11.

Særligt fløjspilleren Bjarke Christensen imponerede i 1. halvleg, hvor han scorede 5 mål. Desuden stod Rasmus Henriksen med en redningsprocent på 67 i målet.

Starten af anden halvleg begyndte som første halvleg sluttede; Mors-Thy var hele tiden foran med et par mål. Med omkring 10 minutter tilbage af opgøret trak Mors-Thy Håndbold for alvor fra ved stillingen 27-20.

Mors-Thy Håndbold har med sejren mulighed for at genvinde den pokaltitel, som klubben for første gang vandt tilbage i juni.

Bjerringbro/Silkeborg er med en sejr på 33-28 over Skanderborg Aarhus ligeledes klar til Final 4. De to øvrige kvartfinaler består af opgør mellem hhv. GOG & Skjern og Aalborg & TTH Holstebro.

Final 4-stævnet spilles i Jyske Bank Boxen i weekenden d. 26. og 27. marts 2022.