Mors-Thy Håndbold smadrede Odder

Jyske Bank Arena Mors kogte under lørdagens opgør i Boxer Herreligaen, hvor Mors-Thy Håndbold smadrede Odder i en kamp, hvor MTH sad pænt på julesulet, kampen igennem. Christopher Rudeck stod en gigantkamp.

Med en føring på 16-13 ved pausen, var banen kridtet op for meget mere af det gode håndboldspil, og det kom der så også i anden halvleg.

Jan Paulsen lignede på skift en mand, der kunne pande de omkring-siddende personer en og så på den anden side en glad julegris. Engagement er nøglen til succes i MTH og her går Paulsen forrest og tak for det. Derfor var det også stående bifald, da han hilste på 300 sponsor-repræsentanter inden kampen.

MTH´s levende plankeværk, Dane Sijan, fik sig en velfortjent pause i store dele af dagens kamp, hvor Christopher Rudeck stod en flot kamp med en redningsprocent på over 65%. Kæmpepotentiale i den mand.

For kun en uge siden, vandt MTH i sidste sekund – idag var der klasseforskel.

Mors-Thy Håndbold vandt 31-16 og dermed er der lagt op til kæmpefest i Mors Thy i aften.

Paulsen tilfreds
Træner Jan Paulsen var en glad mand efter kampen.

– vi har problemer med udebane og har ikke den nødvendige kynisme, men er bedre på hjemmebane og det skal vi arbejde med. Vi spiller en halvsløj første halvleg, men rejser os så. Vi får stabiliseret defensiven som vi havde problemer med i første halveg, sagde Jan Paulsen til TV2 efter kampen, der også gav plads til et vaske gennembrud på målmandsposten.

– Dane er ikke skarp nok i dag og døjer med sin ene fod. Derfor skiftede jeg ham ud og Rudeck rammer den så, sammen med resten af holdet i dag, og det er jo bare fantastisk, sagde Jan Paulsen, der dog samtidigt siger, at der venter et svært program forude men, at holdet går til de fremtidige kampe med stor selvtillid efter tre sejre i streg.

Forfatter

Related posts

Top