Mors Thy Håndbold slog Ribe Esbjerg 29-23

Et fra start tændt Mors-Thy Håndbold-mandskab satte sidste års semifinalister fra Ribe-Esbjerg HH til vægs i en velspillet og medrivende kamp, hvor hjemmeholdet kun var bagud en enkelt gang, nemlig ved stillingen 2-3.

Foran en fyldt Thyhallen blæste de blåklædte derudaf og med Kasper Larsen som sikker sidste skanse, var det ikke et spørgsmål om sejr, men om dens størrelse.

Første halvleg startede præcist som kampen i Skjern – med to Dahlin-scoringer, og så var de 1.061 tilskuere ligesom varmet op.

Samtidig diskede Kasper Larsen op med den ene flotte redning efter den anden, og hjemmeholdet viste alt andet end gæstfrihed, da de scorede otte mål i træk og gik fra 4-4 til 12-4 på otte minutter midt i halvlegen.

Herefter fik Ribe-Esbjerg HH bedre fat i begge ender og holdt Mors-Thy’erne fra scoring i 12 minutter, inden Stefan Nielsen lukkede med halvlegens sidste scoring til 13-9.

Foto : Christian Kjeldsen

Asbjørn Madsen så rødt
Anden halvleg var uden Asbjørn Madsen, som blev præsenteret for sin tredje 2 minutters udvisning efter 28 minutters spil.

Det forhindrede ikke bjørnens holdkammerater i at fortsætte deres togt mod Ribe-Esbjerg HH’s mål, og selv om gæsterne ind imellem formåede at svare hurtigt igen, så holdt de blå fast og sikrede to flotte point til kontoen – og som ekstra bonus var der debutscoringer fra unge Nicolaj Spanggaard og Kasper Lindgren.

FAKTA:
888ligaen, 4. runde: Mors-Thy Håndbold – Ribe-Esbjerg HH 29-23 (13-9)

Målscorere:
Henrik Tilsted 7
Erik Toft 6
Marcus Dahlin 4
Lasse Pedersen 3
Stefan Nielsen 3 (1)
Nickolei Jensen 2
Allan Toft Hansen 2
Nicolaj Spanggaard 1
Kasper Lindgren 1

Næste kamp: Mors-Thy Håndbold – GOG Håndbold, Torsdag d. 28. september kl. 19.30 i Sparekassen Thy Arena | Mors

Køb billetter til kampen her.

Kilde : Mors Thy Håndbold, MorsThy.dk 

 

 

Forfatter

Related posts

Top