Mors-Thy Håndbold og Nordvest Safari i samarbejde

Nordvest Safari har indgået en samarbejdaftale med Mors-Thy Håndbold, hvor Nordvest Safari skal levere tre spændende forløb til ligaspillerne fra håndboldklubben.

Det drejer sig om teambuilding, ressourceafklaring, samarbejde og holdånd. Som håndboldklubbens motto siger “Sammen er vi stærkere” og det motto skal Nordvest Safari være med til at gøre endnu stærkere og relevant.

Nordvest Safaris specialist på området, Thomas Kolding, har sammensat de tre action-events, som hen over sommeren skal finde sted på både Mors og i Thy.

De toptunede spillere fra Mors-Thy Håndbold har brug for tilpassede udfordringer, der matcher præcist til både kondital og temperament og her kommer Thomas´ mangeårige erfaringer indenfor både militær-, natur- og friluftsliv i spil.

– Vi starter blødt ud I Legind Skov med nogle klassiske dicipliner indenfor teambuilding og naturvejledning og så bygger vi på efterhånden, som vores erfaring med holdet viser, hvor vi kan sætte ind, fortæller Thomas Kolding.

Forløb som det til Mors Thy Håndbold tilbyder Nordvest Safari også til virksomheder, organisationer og andre interesserede.

Foto :  Nordvest Safari

Forfatter

Related posts

Top