Mors-Thy Håndbold jagter slutspillet

Der er ikke plads til mange fejltrin, hvis Mors-Thy Håndbold skal sikre sig en plads i slutspillet – og dermed i spille med om medaljer.

Med kun fire runder tilbage i grundspillet ligger klubben nummer ni, ét point fra Nordsjælland Håndbold på 8.pladsen, der giver adgang til slutspillet.

Mors-Thy Håndbolds sportschef, Henrik Hedegaard, er behersket optimist om mulighederne for at sikre en placering i slutspillet:

– De er til stede, lad mig sige det sådan. Jeg vil ikke sige, at mulighederne er fantastisk gode, men de er heller ikke umulige, siger han til Ritzau.

Henrik Hedegaard

Mors-Thy Håndbold nåede sidste år med i slutspillet for første gang siden klubbens eventyrsæson i 2012/2013, hvor nordjyderne sluttede på fjerdepladsen i slutspillet. Henrik Hedegaard vurderer, at det har stor betydning for klubben at komme med i slutspillet.

Ikke millioner at hente
Det vil give Mors-Thy minimum tre hjemmekampe yderligere mod andre hold fra top-8 i grundspillet, og det giver gevinst både sportsligt og økonomisk.

– Én ting er at spille i ligaen, noget andet er også at få lov til at spille slutspil, hvor det spidser mere til.

– Det er ikke sådan, at vi stopper millioner i lommen ved at komme i slutspillet, men man kan eksponere sine partnere anderledes, siger Henrik Hedegaard.

I aften møder Mors Thy-Håndbold Bjerringbro-Silkeborg i Thy Hallen. Der er kampstart kl. 18.

Kampen kan som altid følges live på LimfjordMix, og på LimfjordMix.dk.

Foto: Morsthy.dk

Forfatter

Related posts

Top