Mors-Thy Håndbold henter ungarsk stortalent

Mors-Thy Håndbold har skrevet kontrakt med ungarske János Stranigg. Den 21-årige venstre back kommer fra klubben Orosházi FKSE, som pt. ligger nr. 9 i den bedste ungarske række. I indeværende sæson har János lavet 67 mål i 18 kampen, og sæson 14/15 blev det til 122 scoringer i 39 kampe.

– János er en spændende spiller, som vi er overbeviste om, at Mors-Thy Håndbold vil få meget glæde af. Han var her til prøvetræning tilbage i december, hvor han gjorde et rigtigt godt indtryk med sin sympatiske personlighed, som vil passe godt ind hos Mors-Thy Håndbold. Der er blevet arbejdet rigtig hårdt af mange for at få det til at lykkes, og vi er stolte over at kunne tiltrække spillere af János’ kaliber i Mors-Thy Håndbold, siger Henrik Hedegaard, Mors-Thy Håndbold.

Cheftræner Jan Paulsen er også tilfreds.

– Vi går med János lidt andre veje i Mors-Thy Håndbold. En ungarer i dansk håndbold er ikke set så tit, men i János får vi en eksplosiv, målsøgende venstre back, der er meget direkte i sit spil.  Jeg tror på, at han kan bringe noget kynisme ind i vores spil med sin aggressivitet. János er gennembrudsstærk, og så er han er fysisk stærk spiller, som dækker toer i forsvaret. János bliver helt sikkert et spændende bekendtskab i Boxerligaen, siger cheftræner Jan Paulsen.

János Stranigg glæder sig til at tørne ud for MTH.

– Jeg har altid elsket dansk håndbold, og jeg har haft en stor drøm: At spille i den danske liga. Den drøm går nu i opfyldelse, og jeg tror, at jeg har gode muligheder for at forbedre mig i Mors-Thy Håndbold, og at jeg kan lære meget af Jan Paulsen. Jeg vil gøre mit bedste og hjælpe mit nye hold så meget jeg kan, siger János Stranigg.

FAKTA:
János Stranigg, Ungarn født: 2. februar 1995
Højde: 190 cm. Vægt: 90kg.
Tidligere klubber: Orosházi FKSE, MKB-MKM Veszprém, Pler KC, Elektromos SE
Landskampe: Y: 25/79 mål U: 17/46 mål B: 2/8 mål

 

Forfatter

Related posts

Top