Mors-Thy Håndbold henter målmand i BSV

Det er lykkedes Mors Thy Håndbold at hente BSV-keeperen Kasper Larsen, der fra 1. juli næste år bliver en del af målmandsteamet i Mors-Thy Håndbold.

Kasper Larsen har tidligere repræsenteret Fredericia HK, Århus Håndbold, Ribe-Esbjerg HH, Skanderborg Håndbold og vogter i denne sæson målet i BSV, hvor der ud over den hjemlige turnering også er puljespil i EHF Cuppen på programmet i foråret. Der udover har Kasper Larsen 3 A-landskampe, 19 U-landsholdkampe og en EM-guldmedalje med U21-landsholdet på cv’et.

– Det er dejligt for Mors-Thy Håndbold allerede nu at kunne offentliggøre en ny målmand til vores målmandsteam. Vi er stolte over, at Kasper har valgt Mors-Thy Håndbold, på trods af at han havde andre muligheder, og vi er overbeviste om, at han og Nikolaj bliver et meget stærkt makkerpar i Boxer Herreligaen, siger Henrik Hedegaard fra Mors-Thy Håndbold.

Og den nye keeper har store ambitioner for sin indsats på holdet.

– Jeg ser Mors-Thy Håndbold som en spændende og ambitiøs klub med mange spændende spillere, og med gode dyder og en træningskultur, som passer mig godt. Mine ambitioner er, at jeg forstsat skal udvikle mig og forhåbentlig få en stor rolle på holdet, og jeg mener at jeg kan bidrage med masser af erfaring og positive ting til holdet. Og så glæder jeg mig naturligvis til at opleve den fantastiske stemning i hallerne på Mors og i Thy som en del af hjemmeholdet og til at have Bette Balkan i ryggen, når jeg går på banen, siger Kasper Larsen.

Man kan stifte yderligere bekendtskab med Kasper i Mors-Thy Håndbolds første kamp efter EM-pausen, hvor holdet tørner sammen med Bjerringbro-Silkeborg i Boxer Herreligaen.

Forfatter

Related posts

Top