Mors-Thy Håndbold henter erfaren bagspiller

Mors-Thy Håndbold har skrevet kontrakt med den 29-årige bagspiller Jens Christian Kjær Brauner – aftalen er to-årig og løber til 30. juni 2018.

Jens Christian Kjær Brauner kommer fra Team Vesthimmerland, hvor han i den netop afsluttede sæson blev sit holds topscorer med 94 mål i 24 kampe. Før Team Vesthimmerland har Jens Christian tørnet ud for Bjerringbro FH, Viborg HK og Stoholm.

– Med tilgangen af Jens Christian Kjær Brauner er vi et skridt tættere på at have truppen til den kommende sæson på plads. Vi er glade for, at det er lykkes os at tilknytte Jens Christian til Mors-Thy Håndbold, for ud over at være en spændende spiller, er han en meget udadvendt og imødekommende type, som helt sikkert vil bidrage til truppen – ikke kun på banen men også udenfor, siger Henrik Hedegaard fra Mors-Thy Håndbold.

Cheftræner Jan Paulsen er glad for aftalen.

– Jens Christian Kjær Brauner er en spiller med stort potentiale, og jeg er af den mening, at når han får bedre spillere omkring sig, vil dette potentiale vise sig. Han har en god håndboldalder og skal nu vise, at han kan stå distancen. Det vil kræve hårdt fysisk arbejde for ham at komme i ligaomdrejninger, og når det lykkes, vil vi helt sikkert få gavn af hans angrebsmæssige kompetencer; hans vurderingsspil, fintespil og temposkift. Jens Christian har været en leder i Team Vesthimmerland og kan han få de evner frem sammen med den vildskab, som han besidder, kan han blive en vigtig brik i opbygningen af et nyt hold i Mors-Thy Håndbold, siger Jan Paulsen.

Den nye spiller ser frem til de nye udfordringer.

– Det er en god fornemmelse at have min aftale med Mors-Thy Håndbold på plads. Det et skridt op i forhold til at spille 1. division, og jeg glæder mig til at prøve mig af på højeste niveau. Jeg forventer en udvikling som håndboldspiller og samtidig at kunne gøre en forskel på banen med mine kompetencer, som er alsidighed, eksplosivitet og evnen til at gøre mine medspillere gode og samtidig skabe chancer for mig selv. De kommende sæsoner bliver spændende og mine forventninger er, at vi fortsat kan lave gode resultater og klare os godt i ligaen, som Mors-Thy Håndbold har gjort de sidste mange sæsoner. Og så glæder jeg mig til at arbejde sammen med Jan Paulsen – vi har haft nogle gode indledende snakke, og jeg fornemmer at vi har samme håndboldfilosofi, siger Jens Christian Kjær Brauner.

FAKTA:
Jens Christian Kjær Brauner, født: 15. oktober 1986
Højde: 190 cm. Vægt: 90 kg.
Kandidat i kommunikation. Arbejder som handicaphjælper
Bosat i Viborg med Charlotte og datteren Ella

Forfatter

Related posts

Top