Mors-Thy Håndbold forlænger yderligere med Nicolai Sommer

Tilbage i marts måned 2016 forlængede Nicolai Sommer sin kontrakt med Mors-Thy Håndbold, så den løb til 30. juni 2018. Den kontrakt er nu annulleret og erstattet med en ny 3-årig aftale, som knytter Sommer til Mors-Thy Håndbold til 30. juni  2020.

– Der har været interesse for Sommer fra flere fronter, og ligeledes har vi gerne villet fortsætte vores samarbejde yderligere end den oprindelige kontrakt – det ville Sommer heldigvis også gerne, og det er altså mundet ud i en ny 3-årig aftale. Sommer er en god fyr, som er omdrejningspunkt i vores angrebsspil. Han render rundt med en eminent håndboldhjerne, som Mors-Thy Håndbold heldigvis skal nyde godt af de kommende tre sæsoner også – og det er vi meget tilfredse med, siger Henrik Hedegaard, Mors-Thy Håndbold.

Nicolai var slet ikke i tvivl, da Mors-Thy Håndbold viste interesse for at forlænge

– som jeg tidligere har sagt, så tager det tid for mig at finde mig til rette, og derfor er det rart for mig at kunne blive her, hvor jeg føler mig tryg og er glad for at være, og samtidig er det af stor betydning, at jeg spiller og er en af de bærende kræfter på holdet. Mors-Thy Håndbold er en god klub hele vejen rundt, vi har det godt sammen indbyrdes på holdet, og det er altid en fed oplevelse, når vi spiller kampe på vores hjemmebaner. Der udover ser jeg frem til samarbejdet med Søren Hansen, som jeg har hørt meget godt om, siger Nicolai Sommer.

FAKTA:
Nicolai Sommer, født: 11. marts 1992
Højde: 185 cm.
Vægt: 83 kg.
Bosat i Randers.
Kæreste med Nanna.

Forfatter

Related posts

Top