Mors-Thy Håndbold forlænger med topscorer

En meget populær underskrift er blevet sat i Mors Thy Håndbold – ligaens tredjemest scorende spiller og en af publikumsfavoritterne, den svenske højreback Marcus Dahlin, har nemlig skrevet under på en 1-årig forlængelse og fortsætter dermed i den blå trøje til 30. juni næste år

Vi er meget glade og stolte! Så kort kan det siges. Vi har haft en god dialog med Marcus gennem en længere periode, og vi er ovenud tilfredse med, at han har valgt at blive en sæson mere i Mors-Thy Håndbold, fortæller sportschef Henrik Hedegaard.

Adskillige tilbud
Marcus Dahlin har været igennem en kolossal udvikling og har virkelig fået vist sit store potentiale i Mors-Thy Håndbold, hvor han både er den mest scorende og mest assisterende spiller i indeværende sæson:

– Der har været adskillige tilbud fra andre klubber både i Danmark og i udlandet, fortæller sportschefen der betegner det som et scoop at man i første omgang hentede svenskeren til klubben – men i endnu højere et scoop at man har forlænget kontrakten med svenskeren.

Et valg med hjertet
– Jeg havde tilbud fra andre og større klubber end Mors-Thy Håndbold, men for mig er det økonomiske aspekt ikke alt. Jeg trives og har det godt i Mors-Thy Håndbold, hvor jeg har en god rolle og får masser af tillid og spilletid – og så er jeg glad for Søren Hansen, som er en træner lige efter mit hoved, fortæller Marcus Dahlin.

– Jeg træner og arbejder på at blive så god som mulig og ramme mit topniveau, og på længere sigt vil jeg gerne til en dansk eller udenlandsk topklub, men lige nu og det næste halvandet år gælder det Mors-Thy Håndbold.

Foto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top