Mors-Thy Håndbold forlænger med Tobias Ellebæk

Mors-Thy Håndbold A/S og Tobias Ellebæk er blevet enige om at forlænge kontrakten med 1 år.

Tobias Ellebæk, som de tre seneste sæsoner har spillet i Mors-Thy Håndbold har forlænget sin kontrakt for yderligere en sæson.

– Tobias Ellebæk fik sit store gennembrud i Mors-Thy Håndbold i slutspillet i foråret 2013, hvor han viste hele Danmark sit store potentiale. Han har siden da spillet en meget vigtig rolle på holdet. Derudover er han lokal, hvilket har stor betydning for både klubben, sponsorer og fans. Vi er stolte over at kunne knytte Tobias til klubben yderligere et år i hård konkurrence med andre større liga-klubber, og vi synes at det sender et klart signal om klubbens ambitioner, siger Henrik Hedegaard, Mors-Thy Håndbold.

Og Ellebæk er glad for, at hans håndboldfremtid er på plads.

– Jeg har det rigtigt godt i Mors-Thy Håndbold, hvor jeg har været siden 2012, så jeg kender set-uppet og folkene omkring og bag holdet. Jeg vægter ansvar og spilletid højt, og det får jeg fortsat her. Det er klart at Jan Paulsens forlængelse har gjort min beslutning om fremtiden lettere, da vi kender hinanden fra de sidste tre sæsoner, og han helt sikkert kan være med til at udvikle mig yderligere. Derudover mærker jeg tydeligt, at tilskuere og sponsorer sætter pris på et lokalt islæt på holdet, og det motiverer mig endnu mere, siger Tobias Ellebæk, der får rosende ord med fra cheftræner Jan Paulsen:

– Tobias er en af de bærende kræfter på holdet. Han er ikke kun venstre back – han bliver også brugt på playmaker-positionen, hvor hans vurderingsspil bliver bedre og bedre, og han med sine skudmæssige kvaliteter tilføjer nye dimensioner til vores spil. Jeg ser frem til samarbejdet med Tobias også i den kommende sæson, siger cheftræner Jan Paulsen.

Forfatter

Related posts

Top