Mors-Thy Håndbold forlænger med talentfuld bagspiller

Mors-Thy Håndbold og den blot 20-årige bagspiller Marcus Midtgard Sørensen har indgået en ny aftale.

Aftalen betyder, at når Marcus Midtgard Sørensen’s kontrakt udløber til næste sommer, afløses den af en ny aftale der løber frem til sommeren 2024.

Sportsdirektør Henrik Hedegaard i Mors-Thy Håndbold er glad for, at det er lykkes at lave en længerevarende kontrakt med det unge talent.

– Vi var naturligvis godt klar over, at Marcus Midtgaard (Sørensen, red.) besidder nogle gode håndboldkvaliteter, men han har overrasket os positivt på den måde, at han virkelig har samlet handsken op og vist sig, som vi ikke har oplevet ham tidligere. Det er fantastisk, når vores unge spillere gør det, og i Midtgaards tilfælde er vi enige om, at både evner og udviklingspotentiale er stort, og at denne kontraktforlængelse kommer både Midtgaard og Mors-Thy Håndbold til gode, siger Henrik Hedegaard.

For Marcus Midtgaard Sørensen har Mors-Thy Håndbolds setup og træningsmiljø været afgørende for valget.

– Det har egentligt været et let valg. Mors-Thy Håndbold har et godt miljø, hvor man som ung i ligatruppen træner fuldt med, og hvis minutterne i ligakampene ikke er så mange, så spiller man på højt niveau på 2. division, hvor spilkoncept og systemer er de samme som på ligaholdet, så det er nemt at være med begge steder, lyder det fra bagspilleren.

Marcus Midtgaard Sørensen er i gang med sin første egentlige sæson for førsteholdet. Læs mere om det i artiklen nedenfor.

LÆS OGSÅ:

Fra talent til ligaspiller: 19-årige Midtgaard avancerer til 1.holdet

Foto: Mors-Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top