Mors-Thy Håndbold forlænger med talenter

Underskrifterne er sat. Både Allan Toft Hansen og Nicolaj Spanggaard har forlænget deres kontrakter med Mors-Thy Håndbold, således parterne nu har nu papir på hinanden yderligere to sæsoner.

Allan Toft Hansen har været tilknyttet Mors-Thy Håndbold siden 2014, og siden da har hans udvikling kun gået en vej, og det er fremad. Nicolaj Spanggaard blev indlemmet i ligatruppen forud for denne sæson

– Jeg har hele tiden gerne villet fortsætte i Mors-Thy Håndbold, så det er fint at det nu er på plads. Søren Hansen og Heino Holm giver mig masser af spilletid og ansvar, og Sørens erfaringer fra hans mange år som stregspiller kommer mig til gode med specifik træning på det område, og Asbjørn Madsen er god til at lære fra sig og kommer med masser af inputs – så det er en ønskesituation for en ung spiller som mig, isiger Allan Toft Hansen:

Også Nicolaj Spanggaard, der startede sin håndboldkarriere i Oddense-Otting og Skive fH, inden han kom til HF Mors og Sports College Mors som U16-spiller, glæder sig over at skulle tørne ud for de blå-blusede et par sæsoner mere:

Foto : Mors Thy Håndbold

– Jeg er glad for fortsat at skulle spille i Mors-Thy Håndbold. Det er fantastisk at spille et sted med så god en kultur og et stærkt fællesskab mellem trup, frivillige og tilhængere. Jeg er helt indforstået med min rolle som andetvalg og har fået masser af tillid fra det nye trænerteam, som har lært mig meget både spillemæssigt og taktisk, og jeg føler at de ser potentiale i mig. Allerede nu er det blevet til mere spilletid end jeg havde regnet med, og jeg er sikker på at der venter flere minutter på banen til mig, siger han.

Foto : Mors Thy Håndbold

Forfatter

Related posts

Top