Mors-Thy Håndbold fik en lussing i Skanderborg

Mors-Thy Håndbold tabte mandag aften et lille skridt i kampen om at sikre sig en plads i slutspillet. Alt håb er dog endnu ikke ude – tværtimod. Men først lidt om aftenens kamp mod Skanderborg:

I en tilskuertom Fælledhallen tabte Mors-Thy Håndbold 27-19 til Skanderborg Håndbold, som dermed endegyldigt spillede sig i slutspillet.

Kampen var tæt i første halvleg, som hjemmeholdet vandt 14-13. I anden halvleg gik Mors-Thy Håndbold dog helt i stå, og formåede kun at score én enkelt gang i de første 15 minutter af anden halvleg. Et kvarter før tid kunne Skanderborg Håndbold notere sig en føring på seks mål; 20-14.

Nederlaget betyder for Mors-Thy Håndbold, at holdet stadig ligger på 8. pladsen med 24 point, to point foran Sønderjydske på 9. pladsen, som dog har spillet en kamp mere. De to hold mødes i arenaen i Nykøbing lørdag den 21. marts.

Mors-Thy Håndbold skal dog allerede i aktion igen onsdag. Her venter endnu en udekamp, denne gang mod Aalborg Håndbold.