Mors-Thy Håndbold Akademi modtager kr. 30.000 fra Spar Nord Fonden

En donantion på kr. 30.000 er nu modtaget hos Mors-Thy Håndbold Akademi fra Spar Nord Fonden.

Beløbet skal investeres i et fællesskabsfremmedeudemiljø ved Traneholm i Nykøbing Mors, hvor man er i fuld gang med at opføre nye boliger til brug for Mors-Thy Håndbolds Akademis elever.

Beløbet modtages med stor glæde i Mors-Thy Håndbold Akademi, hvor Louise Bro Pedersen udtaler, at det er en fornøjelse at mærke opbakningen fra Spar Nord Fonden. Vi har på denne måde fået mulighed for at etablere et rigtig lækkert udemiljø ved Traneholm, hvilket er har været et stort ønske i Mors-Thy

Håndbold Akademi. Vi skylder Spar Nord Fonden en stor tak, og ser frem til at kunne tilbyde vore unge mennesker endnu bedre forhold, siger Louise Bro Pedersen.

I Spar Nord Nykøbing er der også glæde over donationen fra Spar Nord Fonden. Det er en fornøjelse, hver gang vi får donationer til vores område, udtaler erhvervsrådgiver Ann Hauge Knudsen, Spar Nord Nykøbing. Vi synes det giver god mening, at vi støtter op i det lokalsamfund, som vi lever i og ikke mindst lever af. Så vores motto er ”jo bedre det går for Spar Nord – jo mere kan vi støtte op”, siger Ann Hauge Knudsen.

Forfatter
Top