Mors-Thy fik europæiske klø på Sydfyn

Mors-Thy Håndbold tabte tirsdag aften til GOG, da de to danske mandskaber tørnede sammen i den første af i alt tre kampe mod hinanden i træk.

På hjemmebane i den første af to kvalifikationskampe til European League var GOG stærkere end Mors-Thy, der tabte kampen klart.

På intet tidspunkt i kampen var Mors-Thy Håndbold foran, og ser man bort fra stillingen 0-0 og 1-1 var GOG foran fra start til slut.

Efter de første 10 minutter var stillingen 7-4, og forspringet på 3-4 mål holdt ved til pausen, hvor GOG førte 16-12.

Fra starten af anden halvleg øgede GOG føringen og bragte sig hurtigt foran med både 5 og 6 mål. Halvvejs i anden halvleg var stillingen 21-16 til hjemmeholdet.

Med fem minutter tilbage af kampen havde GOG bragt sig foran 27-20. GOG vandt kampen 30-24.

Nederlaget betyder, at Mors-Thy Håndbold er pisket til sejr, når der returopgør i Nykøbing om en uge. Inden da møder de to hold hinanden igen i den hjemlige liga på lørdag. Den kamp spilles også i Sparekassen Thy Arena | Mors.