Mors-Thy besejrede Skanderborg Aarhus

I samme øjeblik som valgstederne lukkede i går aftes klokken 20, gik Mors-Thy Håndbold på banen til en kamp i Herreligaen på hjemmebane i Nykøbing..

Modstanderen var fusionsklubben Skanderborg Aarhus, som havde de to tidligere Mors-Thy-spillere Allan Toft Hansen og Morten Balling med til Nykøbing. Og der var lagt op til et spændende opgør. Før kampstart indtog gæsterne nemlig 3. pladsen i tabellen.

Selvom gæsterne kom hurtigst ud af startblokken og bragte sig foran 1-0 og 2-1 var det Mors-Thy Håndbold der klarede sig bedst gennem 1. halvleg. Undervejs var hjemmeholdet flere gange foran med fire mål.

Efter en målrig første halvleg kunne Mors-Thy Håndbold gå til pause foran 18-15.

Fra begyndelsen af anden halvleg bed gæsterne fra sig, og formåede at bringe sig i front ved stillingen 21-20. Føringen var kortvarig, og Mors-Thy bragte sig selv tilbage i førerrollen.

Kampen endte 31-29.

Mors-Thy Håndbold kan derfor sætte to tiltrængte point ind på kontoen. Sejren betyder, at Mors-Thy har 7 point for 11 kampe. Det var blot den tredje ligasejr i denne sæson indtil videre.