Mors Handel laver lokal firmajulegave-webshop

I disse dage arbejdes der på højtryk for at få den nye webshop www.morsgaver.dk op at køre, så alle firmaer på Mors i år kan købe deres firmajulegaver til medarbejdere lokalt.

– Vi inviterer alle butikker på hele Mors til at være med – uanset om man er medlem af Mors Handel eller ej, siger Lisbeth Thrysøe, som netop er startet i sit nye job som handelschef.

– Vi skal alle stå sammen, uanset hvor vi bor på Mors. Nu har vi chancen for også at række hånden ud og støtte op om alle butikker på Øen – fra den lille keramiker, restauranterne og købmændene på landet, fortsætter hun.

Mors Handel håber, at rigtig mange melder ind med gaver i de fire forskellige priskategorier, så der bliver et bredt udvalg, når årets firmajulegave skal i hus.

Julegaveshoppen kommer op at køre senest 1. november. Hvis et firma ønsker at støtte den lokale julegaveshop, skal de kontakte Lisbeth Thrysøe. Her aftales beløbet, hvorefter alle medarbejdere får et login til den valgte priskategori.

Et firma kan også vælge den samme julegave til alle medarbejdere.

Gennemtestet system med succes
Allerede nu kan både forretninger, der ønsker produkter i webshoppen og firmaer der ønsker at købe firmajulegaverne lokalt, tage et smugkig på www.morsgaver.dk.

Siden er dog stadig under opbygning og derfor er der heller ikke produkter i webshoppen endnu.

– Selvom vi er sent ude, forventer vi at alle får mere eller mindre udbytte af den nye webshop. Vi har købt systemet af Haderslev Handel, som har kørt med konceptet de seneste tre år, med stigende succes hvert år, fortæller handelschefen.

Ønsker man at få produkter ind i webshoppen, kan man kontakte Lisbeth Thrysøe på email: info@morshandel.dk. Dette skal gøres hurtigst muligt.

Ønsker et firma at købe firmajulegaver i webshoppen og støtte lokalt, er det også Lisbeth Thrysøe, der skal kontaktes.

LÆS OGSÅ:

Ny handelschef på Mors er et kendt ansigt

 

Forfatter

Related posts

Top