Mors Håndbold U15 tabte knebent på udebane

Mors Håndbold’s 1. division U15 piger spillede søndag den første udekamp i denne sæson mod Strandby Elling.. Det var med god selvtillid og tro på tingene efter sidste weekends flotte sejr på 25-23 på hjemmebane mod Aabybro.

De lokale U15-piger spillede sig indledningsvis i front med 3-1, og kom til nogle fornuftige afslutninger mod det flade forsvar fra Strandby Elling. Desværre formåede holdet ikke at fastholde de gode angrebstakter. Flere angreb løb ud i sandet uden tilstrækkelig bid i skuddene og med det resultat, at Strandby Elling spillede sig ind i kampen via hurtige kontrascoringer. Således var Strandby Elling kunne gå til pause med en føring på 9-7.

Efter pausen måtte Mors Håndbold desværre gang på gang kæmpe hårdt for at komme til fornuftige afslutninger. Alligevel var Strandby Elling aldrig foran med mere end to-tre mål. Med 10 minutter tilbage af kampen så det ud til at Mors Håndbold endelig igen var ved at finde melodien:

– Vi begyndte at spille udaf i banen og fik reduceret forspringet til kun et mål. Ved stillingen 15-14 og med to minutter tilbage af kampen, har vores keeper en flot redning, uheldigvis springer bolden direkte ud til en fri fløjspiller som efterfølgende scorer. Her begynder vi at have ryggen mod muren, og desværre formår pigerne ikke at komme tættere på, fortæller træner Hans Mikael Therkildsen.

Mors Håndbold endte med at tabe kampen 17-15.

I næste runde går turen til Århus hvor VRI venter.