Mors Håndbold-piger tabte i Aarhus

Mors Håndbold’s U15-piger var igår i aktion i 1. division mod AGF. Desværre måtte morsingboerne notere sig endnu et nederlag. AGF vandt kampen på hjemmebane i overbevisende stil med 29-17.

I kampens indledning fulgtes de to hold ellers pænt ad:

– Vi stod fint i forsvaret og fik lavet nogle fine mål. Vi får sat angrebsspillet godt op og kommer til nogle rigtige gode afslutninger. I forhold til sidste weekends nederlag, så spiller vi i dag en meget bedre kamp. At vi taber kampen, er hvad det er, men pigerne byder ind og vi får mål fra flere positioner. I lange perioder står vi solidt i forsvaret. Det skal vi tage med os, fortæller træner Hans M. Therkildsen.

– De næste par kampe mod Strandby/Elling og Aabybro er rigtige vigtige. Her skal vi helst have point på kontoen igen. Det bliver heller ikke nemt, men jeg vil alligevel vurdere, at vi i de to kampe har gode muligheder for at tilkæmpe os point. Pigerne skal blive ved med at lægge på i deres tempo med bolden, i mand/mand spillet samt have minimeret de tekniske fejl. I den periode hvor AGF trækker fra i dagens kamp, så er det især på vores opspilsfejl. Vi må bare erkende, at det bliver straffet prompte.

Næste kamp for U15 pigerne er på søndag kl.15.30, hvor pigerne møder Strandby/Elling på hjemmebane i Sparekassen Thy Arena Mors.

Arkivfoto

 

Forfatter

Related posts

Top