Mors gør klar til Damolin-løbet der skifter navn

Imerys Absorbents (tidl. Damolin) inviterer til Molerløbet (tidl. Damolinløbet), der finder sted søndag den 15. oktober 2017 i naturskønne omgivelser på Nordmors.

Molerløbet, der finder sted for niende gang, henvender sig til både motionister og naturelskende familier, der har lyst til at prøve kræfter med bakkerne på Nordmors. Deltageren kan være den trænede løber, der vil prøve kræfter med en ½ maraton, men Molerløbet henvender sig også til børnefamilien, der bare vil gå en tur i selskab med andre familier og nyde naturen og den friske luft. Undervejs kan man stoppe op og besøge Molermuseet og Skarregård, så man samtidig får en historisk og geologisk oplevelse.

Åbent løb for alle
Alle kan deltage i løbet, børn, unge og ældre. Løbsruterne er på henholdsvis 5 km, 10 km og ½ maraton.

Har man hele familien med, er 5 km ruten også velegnet som gå/motionstur for alle aldre.

Hvis man kun er interesseret i en mindre gåtur, er der en 3 km rute, som man kan gå i det tempo, man har lyst. Det er gratis at gå/løbe 3 km ruten. På denne rute får man dog ikke løbsdiplom eller T-shirt, men hvis man tilmelder sig, får man et start nummer og deltager i lodtrækningen af de mange flotte sponsor gaver.

– Vi håber, at succesen bliver lige så stor som de øvrige år, hvor motionsglade børn og voksne samles til Molerløbet og oplever større velvære ved at bruge kroppen og få pulsen op en søndag formiddag i oktober, siger Lone H. Kraeft fra Imerys.

Foto : Imerys

FAKTA:
Tid: Søndag den 15. oktober 2017 (start kl. 10 og kl. 11)
Sted: Skarrehagevej 24, 7900 Nykøbing Mors

Priserne for deltagelse er: 5 km. 100 kr.; 10 km-125 kr.; ½ maraton-175 kr. Pris for børn under 16 år -50 kr. (børn kan løbe/gå alle ruter undtagen ½ maraton).

Tilmelding til Molerløbet kan ske på www.molerloebet.dk.  Sidste frist for tilmelding er søndag den 8. oktober 2016. Ved senere tilmelding (muligt på selve dagen) betales et ekstra gebyr på 25 kr. Man får ingen T-shirt ved tilmelding efter den 8. oktober.

Forfatter

Related posts

Top