Mors’ første padelbane indvies med politisk opgør

I morgen indvier Midtmors Sport i Øster Jølby den første padelbane på Mors.

– Vi har haft en lille venskabelig dyst med Sydvestmors Kultur- og Fritidscenter om hvem der fik banen etableret først. Jeg tænker, vi vinder, fortællerenterleder Keld Andersen med et glimt i øjet.

– Vi udvider centret med padelbanen for at være fremsynet, og fordi vi gerne vil kunne tilbyde idræt for alle. Padel er et hyggeligt spil som kan spilles af alle, fortsætter han.

For at få flest mulige til at spille indføres et pay’n’play-system, hvor interesserede som ikke har medlemskab eller klippekort kan booke en bane og spille uden nogen form for medlemskab.

Derudover har Midtmors Sport et godt samarbejde med Galtrup Efterskole som også vil benytte banen til deres elever og som desuden også har bidraget økonomisk til at etableringen blev en realitet.

– Vi håber, alle vil tage godt imod banen og få nogle gode oplevelser med padelsporten, lyder det fra Keld Andersen.

Dagen starter allerede kl. 15.00, hvor alle er velkommen til at prøve padelsporten. der vil være både ketchere og bolde til rådighed. Forud for den officielle indvielse vil kandidater fra Venstre og Demokratisk Balance krydse klinger med hinanden i en dyst kl. 17.45. Efterfølgende vil fire rutinerede spillere vise, hvordan sporten spilles.

Interview med centerleder Keld Andersen om den nye padelbane kan høre via playeren:
.

.

Om spillet:
Padel har fantastiske fordele, der gør spillet helt unikt:

  • Nemmere og hurtigere at lære end nogen anden ketcher sport.
  • Det forbedrer din reaktionstid og reflekser.
  • Det kræver mindre styrke og teknik end andre sportsgrene, hvilket gør det lettere for børn og begyndere at komme i gang. Alligevel kræver det en livslang indsats at blive den rigtigt god.
  • Padel er ikke så fysisk krævende som f.eks. badminton, squash, tennis og fodbold m.fl., hvilket i sidste ende medfører færre sportsskader.
  • Padel er mere skånsomt overfor knæ og hofter end f.eks. badminton, squash, håndbold, volley- og basketball, da underlaget er blødt kunstgræs og ikke hårdt trægulv. Der er heller ikke direkte fysisk kontakt som i f.eks. håndbold, fodbold og rugby.
  • Det er en social sport, da det altid spilles af 4 spillere.
  • Padel har 2-3 gange mere effektiv spilletid end mange andre ketchersportsgrene på grund af rebounds fra væggen og det faktum at bolden stort set altid bliver på banen.
  • Kilde: Dansk Padelforbund

Foto: Midtmors Sport

Forfatter

Related posts

Top