Mors byder på gys og grin til Halloween

Efterårsferien kommer til at sitre af (u)hygge, gru og gys, når Mors byder på kæmpe fejring af Halloween. Gågaden, Morsø Folkebibliotek, Dueholm Kloster og Jesperhus gyser i uge 42. De besøgende kan onsdag glæde sig til stor parade og åbent i gågadens butikker til kl. 21.

Igen i år vil gågaden bliver pyntet med rigtigt mange græskar, spøgelser, edderkopper, ravne og meget mere. Ingen vil være i tvivl om, at Halloween fejres på Mors.

– Vi håber, at mange i efterårsferien vil invitere familie og venner til Halloween på Mors. Igen i år har opbakningen været rigtig god fra lokale samarbejdspartnere, så besøgende kan glæde sig til masser af sjov, gys og en flot gågade. Jeg ser frem til paraden onsdag aften, som vokser hvert år. Og det kan jo kombineres med de uhyggelige gode tilbud i gågadens butikker, fortæller Ellen Philipsen Dahl, formand for Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget i Morsø Kommune, som støtter op om Halloween.

Det er fjerde år, at der fejres Halloween på Mors.

– I hele efterårsferien vil man møde en pyntet gågade. Onsdag, torsdag, fredag og lørdag har vi skruet ekstra op for aktiviteterne og underholdningen i gågaden. Kirketorvet vil blive omdannet til Heksens torv med både Halloween-værksted og bålplads med gratis ”heksesuppe” og ”brændte fingre”. Der vil også blive ansigtsmaling, bolcheværksted, besøg af Zik og Zak fra Jesperhus, fortæller Claus Sørensen fra arbejdsgruppen og Handelsstandsforeningen.

I Jesperhus Feriepark har de også planlagt en masse gode Halloween-oplevelser både i Parken og på Feriecenteret. Torsdag har Nykøbing Kirke arrangeret to forestillinger i teltet på Heksens torv. Og Dueholm Kloster og Morsø Folkebibliotek har også særlige Halloween aktiviteter i efterårsferien.

Foto : Anders Kobberø

Paraden og Halloween By-Night
Igen i år er der fokus på at skabe en fantastisk parade, som det både er sjovt at deltage i og se på.

– Sidste års parade var en stor succes med høj stemning og mange deltagere. Vi håber på, at endnu flere har fået mod på at deltage i år. Det er Limfjordsteatret, der står for at koordinere og festliggøre paraden. Alle er velkomne til at deltage eller blot se på, fortæller Claus Sørensen.

Paraden starter fra Morsø Folkebibliotek onsdag den 18. oktober kl. 19. Samme aften holder gågaden åbent til kl. 21, hvor dagen sluttes med fyrværkeri.

Stor opbakning
Årets Halloween bliver til ved hjælp fra et væld af samarbejdspartnere, som bidrager til at skabe et event ud over det sædvanlige.

– Vi oplever en stor opbakning fra hele Mors. Det er lige fra Morsø Handelsgymnasium, Morsø Produktionsskole til virksomheder, kommunen og private, der alle spiller en uundværlig rolle i årets Halloween, fortæller Claus Sørensen.

Halloween på Mors er arrangeret af Handelsstandsforeningen i tæt samarbejde med Morsø Kommune, Morsø Produktionsskole, Jesperhus Feriepark, Limfjordsteatret, Nykøbing Kirke, Morsø Kompetencecenter, HAMA Perler, Morsø Folkebibliotek, SFO’erne på folkeskolerne, Morsø Handelsgymnasium, De Unges Råd, Grøn Mors, Morsø Turistbureau, Jyske Bank, Salling Bank, Frøslev Mollerup Sparekasse og Thy-Mors Energi mfl.

Se program via www.halloweenmors.dk

Forfatter

Related posts

Top