Mogens Kruse ny teknisk direktør i Thisted Kommune

Den 54-årige Mogens Kruse Andersen er pr. 1. juni ny direktør for Teknik og Erhverv i Thisted Kommune. Mogens Kruse Andersen er særdeles kendt på området, da han to gange tidligere har været konstitueret direktør i samme forvaltning.

Mogens Kruse Andersen er uddannet revisor og kommer fra en stilling som økonomichef i Thisted Kommune.

– Jeg ser frem til at påbegynde jobbet, for jeg kender jo i forvejen rigtig mange og ved, det er en dedikeret og dygtig stab, jeg nu bliver direktør for, udtaler Mogens Kruse Andersen.

Det er derfor en direktør, der kender kommunen særdeles godt. Både fordi Mogens Kruse Andersen er lokal, og fordi han igennem en årrække har været ansat ved kommunen. Dermed kender den nye direktør for Teknik og Erhverv også rammevilkårene for virksomhederne.

Også kommunaldirektøren udtrykker stor glæde over ansættelsen af Mogens Kruse Andersen:

– Jeg er glad for, at valget er faldet på en direktør, der har et så indgående kendskab til området, som Mogens Kruse Andersen har. Jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde, der har været hidtil. Der er ingen tvivl om, at Mogens Kruse Andersen er den rigtige person til jobbet, da han har den profil, vi har efterspurgt for at bringe stabilitet og styrke til udviklingen på området, udtaler kommunaldirektør Ulrik Andersen.

Mogens Kruse Andersen tiltræder som direktør for Teknik og Erhverv d. 1. juni og fratræder samtidig sin stilling som økonomichef. En stilling, der indtil videre varetages af direktør for Børne- og Familieforvaltningen Lars Sloth.

Forfatter

Related posts

Top