Mød de nye kandidater i Thisted

At føre valgkamp er én lang kamp for at gøre opmærksom på sig selv, og det giver sig selv, at jo flere år man har været en del af lokalpolitik, jo oftere bliver man genkendt på stemmesedlen.
Den fordel har de kandidater der stiller op for første gang ikke, og derfor slår flere førstegangsopstillede kandidater nu et slag for et bredt samarbejde i Thisted Kommune.-

– Vi er en stor gruppe af kandidater, 1-2 fra hvert parti, som alle stiller op til kommunalvalget for første gang, som ønsker at signalere til borgerne i Thy, at vi ønsker et bredere samarbejde i kommunalbestyrelsen, et bedre samarbejdsklima og en bedre tone både i og udenfor byrådssalen, fortæller Niels Klingenberg Vistisen på vegne af gruppen.

Derfor går en større gruppe af kandidater, på tværs af partierne, nu på gågaden ved kirken i Thisted i morgen fra kl. 10-13.

– Her vil vi stå sammen og vise borgerne, at vi kan tale sammen, grine sammen, være sammen – og arbejde sammen om fremtiden for borgerne og for Thisted Kommune, siger Niels Klingenberg Vistisen.

Der deltager kandidater fra Socialdemokratiet, Konservative, Venstre, Alternativet, SF, Enhedslisten og Liberal Alliance (pr. 13. november).

Foto: Arkiv

Forfatter

Related posts

Top